Η μεγαλύτερη κολυμβητική απόσταση που καταγράφηκε ποτέ σε πισίνα, σε 7 ημέρες στο μεγαλύτερο Αθλητικό Κέντρο της Ελλάδας (Ο.Α.Κ.Α.)!

Ως υποστηρικτής της καινοτομίας, η DEMCON συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο το προφίλ της, με το Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness του Σπύρου Χρυσικόπουλου.

Για το λόγο αυτό η Demcon στάθηκε Υπερήφανα στο πλευρό του Σπύρου Χρυσικόπουλου, ως Μεγάλος  Χορηγός και από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτό το μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Έλληνας κολυμβητής υπέρ αποστάσεων είναι από τους  ανθρώπους που πιστεύει πως τα όρια τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι και δεν χάνει  ευκαιρία να το επιβεβαιώνει! Την Κυριακή 9 Μαΐου 2021, και έπειτα από την επίσημη  έγκριση του Guinness World Records, ξεκίνησε το τολμηρό εγχείρημα με τίτλο:  «Μεγαλύτερη κολυμβητική απόσταση σε 50μ. πισίνα, σε 1 εβδομάδα» (κατηγορία  ανδρών).

Από την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 στις 12:00 μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στις 12:00, ο  Σπύρος παρέμεινε  στην κλειστή πισίνα 50μ. του Ολυμπιακού Σταδίου «Σπύρος  Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.), και  κολύμπησε 358,2 χλμ, τη μεγαλύτερη απόσταση που  καταγράφηκε ποτέ , η προσπάθεια του διήρκεσε 168 ώρες.

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος παρέμεινε στην πισίνα για 7 ολόκληρες ημέρες κολυμπώντας μέρα και νύχτα,  καλύπτοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα γίνεται. Η ξεκούραση του έγινε δίπλα από την πισίνα και ο ανεφοδιασμός του πραγματοποιήθηκε κυρίως όσο βρισκόταν μέσα στο νερό.

Κανένας άλλος αθλητής παγκοσμίως δεν τόλμησε να  επιχειρήσει κάτι τέτοιο και η αγωνία για τον Έλληνα αθλητή ήταν μεγάλη.

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος τερμάτισε ανάμεσα σε επευφημίες.

Δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές από τον υφυπουργό αθλητισμού κο Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κος Σερέτης από την  DEMCON τον συνεχάρη και τον διαβεβαίωσε ότι η DEMCON θα βρίσκεται δίπλα του σε κάθε μεγάλο εγχείρημα.